pondělí 28. prosince 2015

Vánoční pohádka, která se zvrtla

Pár slov úvodem
Moje kouzlo Vánoc nespočívá ve vánočních ozdobičkách, v dárcích ani slavnostním jídle. Možná proto, jsem nikdy moc kouzelné Vánoce neměla. Až poslední dva roky mi byly Vánoce zkouzelněny Tebou... Zvonění zvonečků a rolniček hravě nahradí tvůj smích. Světlo svíček a blikakajících žároviček jiskřičky v tvých očích. Můj největší dárek jsi Ty samotný. A pohádky? ... k čemu ty? Být s tebou je ta nejpohádkovější ze všech pohádek! Nepotřebuju komerční Vánoce 24. prosince. Stačí mi být s Tebou po celý rok.

A teď jedna pohádka s nádechem Našich Vánoc
Z 25. prosince, kdy se děti probouzely se svými novými hračkami a Millie s radostí, že si pro ni za pár hodin přijede její David...
A také, že přijel a dokonce včas. Nevyvratitelný důkaz toho, že se mu po ní stýskalo. Přijel si pro ni, aby ji mohl zase stisknout v náručí a něžně políbit. Pomohl jí do sedla svého vraníka a vzal si ji s sebou do svého království. A choval se k ní jako k svojí princezně. Zahrnoval ji pozorností, komplimenty a láskou. Staral se o ni, jakoby na světě už jiné takové princezny nebylo.
Byli spolu v jeho komnatě a on pro ni měl překvapení. Vzal ji za ruku a vedl ji chodbou. Zakryl jí oči a pomale ji vedl do nějaké místnosti. Vzduch byl vlhký a horký s lehkou vůní levandule. Když jí konečně odkryl oči, všude byly malé mihotající se plamínky svíček. Uprostřed místnosti byla velká vana plná sladkých pěnových bublinek.
Pomale ji začal svlékat. Už byla skoro nahá. Zbývaly jen černé krajkové kalhotky. Věnoval pár polibků jejímu bříšku a pomale jí stahovat kousek jemné látky, přičemž si razil cestu dalšími polibky dopadajícími na vnitřek jejích stehen, kolínka, stále níž, až posledním polibkem pozdravil konečky jejích prstů. Napřímil se a rozepnul si knoflík u kalhot. Ona ho však něžně chytla za paži a políbila na ústa. Chytla spodní lem jeho trička a přetáhla mu ho přes hlavu. Pohladila ho po hladkém vypracovaném těle a pokračovala s rozepínáním zipu. Když mu stahovala kalhoty, už přes trenýrky viděla, jak se na ni tyčí. Konečně mu sundala i poslední kus oblečení a on se tam vyjímal v celé své kráse. Neodolala a něžně se ho dotkla. Byl sametově hebký a tvrdý.
Chytil ji za ruku a ponořili se spolu do horké vody. Chvíli jen tak leželi s propletenýma nohama a dívali se na sebe. Pak se začli vzájemně umývat, hladit, líbat..
Princ vzal svou princeznu za ruku a pomohl jí ven z vody, kde jí pečlivě osušil každé místečko na těle. Otřel i sebe a když byli oba dokonale suší, vzal jí do náruče a odnesl zpátky do své komnaty, kde ji položil na svou postel s nebesy. Políbil ji na oušku, na krčku, na bradě a nakonec se jeho ústa spojila s jejími. Konečky jeho prstů přejížděly po její šíji, prsou, pupíku, až se jí dotkl tam dole. Zavzdychala. A on to udělal znovu. Bylo to mučivě krásné. Cítila ho na svém stehně a toužila se ho také dotýkat. Chtěla ho držet pevně ve své ruce a hrát si s ním. Ale on měl jiné plány. Dřív než stačila cokoli udělat, se zasténáním ho do ní vsunul, hluboko. Chvíli znehybněl a pak se pohnul směrem ven. Nadechl se a vrazil ho do ní ještě hlouběji. A znovu. Znovu. Znovu. A znovu. Zrychloval a zase zpomaloval. Oba vzdychali slastí. A on nepřestával. Znovu a znovu si ji bral. Nemilosrdně. Tvrdě. Obě jejich těla se plnila energií. S každým dalším pohybem se přibližovali nevyhnutelné explozi. A on pokračoval. Nemilosrdněji. Tvrději. Ano. Ano! Oba vybuchli v nekonečnou propast. Nezastavitelné tlukoty srdcí pulzují krev závratnou rychlostí. A on se na ni hroutí..

Žádné komentáře:

Okomentovat